seafile client
Sincronizare de fișiere multiplatformă

Seafile organizează fișierele în biblioteci. Fiecare bibliotecă în parte poate fi sincronizat cu un calculator Windows, Max sau Linux. Utilizatorii la fel pot sincroniza cu cloud-ul Datanest fiecare folder de pe calculator. Fișierele care nu sunt sincronizate pot fi accesate prin funcția „cloud file browser”. Datanest Seafile are performanțe excelente în sincronizarea fișiereleor. Zeci de mii de fișiere mici pot fi sincronizate întru-un minut.

Aplicație mobil

Accesați fișierele aflate în Datanest Seafile de pe telefonum mobil.
Sunt suportate platformele Android și iOS.
Fișierele descărcate pot fi folosite și fără conexiune de internet. Utilizatorii pot încărcat fotografiile și fișiere de pe telefon în Cloud.

seafile client
seafile client
Drive client - un utilitar excelent pentru a lucra cu fișiere

Cu ajutorul Drive client, puteți accesa fișierele aflate în cloud direct din calculator, fără să le sincronizați. Cu Drive client puteți mappa o bibliotecă din Cloud pe calculatorul local ca un virtual drive. Fișierele pot fi accesate și în mod offline.

Partajare fișiere și Permisiuni

Bibliotecile și fișierele pot fi partajate cu utilizatori sau grupuri, cu premisiuni de scriere sau numai citire. Fișierele pot fi partajate și cu utilizatori externi cu ajutorul unui link. Linkurile partajate pot fi protejate cu parolă și se poate seta dată de expirare pentru ele.

seafile client
seafile client
Versiuni de fișiere și snapshot

Datanest Seafile păstrează fiecare modificare a unui fișier și snapshot-uri de pe foldere. Utilizatorii pot restaura fiecare fișiere sau folder la o versiune mai veche. Prin această modalitate aveți o protecție împotriva ramsomware. Utilizând tehnologia de deduplicare diferitele versiunu de fișiere sunt stocate în mod foarte eficient.

Editare online

Datanest Seafile vă pune la dispoziție și un pachet Office prin care puteți edita fișierele direct din browser. Prin această modalitate la un fișiere pot lucra paralel mai mulți utilizatori. Suita office poate fi LibreOffice Online sau OnlyOffice.

seafile client