Privacy Policy

Atentie: Va rugam sa cititi aceste conditii cu atentie inainte de a utiliza acest web site. Utilizarea acestui web site indica faptul ca ati acceptat aceste conditii. Daca nu le acceptati, nu utilizati acest web site.

Utilizarea site-ului.

DATANEST va autorizeaza sa vedeti si sa faceti download-ul materialelor de pe acest site numai daca le utilizati cu scop personal, necommercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copywrite si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteti modifica in nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le distribuiti cu scop comercial sau public. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea DATANEST si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor, trademark si alte legi. Daca nu respectati aceste conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau download-ate.

Inscrierea utilizatorilor.

Orice alta informatie inafara de cele personale, care sunt cuprinse in Privacy Policy, orice materiale, informatii sau alte comunicatii pe care le transmiteti site-ului vor fi considerate neconfidentiale. Pentru detalii referitor la politica de protectia datelor cu caracter personal, click aici. DATANEST nu va avea nici o obligatie cu privire la aceste comunicatii. DATANEST si angajatii sai vor putea copia, dezvalui, distribui, incorpora si utliza in alte modalitati comunicatiile si toate datele, imaginile, sunetele, textele si alte lucruri cuprinse de acestea in orice scopuri comerciale sau nu. Este interzisa transmiterea de la si catre site a orice material ilegal, amenintator, liberal, defaimator, obscen, pornografic sau orice material care violeaza legea.

Utilizarea listei de discutii.

DATANEST ar putea, dar nu este obligat, sa monitorizeze sau sa revizuiasca zone ale site-ului unde utilizatorii transmit sau afiseaza comunicatii sau comunica cu altii, incluzand, dar nelimitand-se la chat rooms, bulletin boards si alte forumuri pentru utilizatori, si continutul acestor comunicatii. Totusi, DATANEST, nu va avea nici o raspundere cu privire la continutul acestor mesaje, indiferent daca cad sau nu sub incidenta legii dreptului de autor, intimitatii, obscenitatii sau asemanatoare. DATANEST isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care includ materiale abuzive, defamatorii, obscene sau neacceptabile.

Legaturile spre alte site-uri.

Legaturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a va ajuta. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul. DATANEXT nu a analizat aceste site-uri si nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, DATANEST nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe riscul dumneavoastra.

Desclaimer.

MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE "ASA CUM SUNT" FARA NICI O GARNATIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE. DATANEST nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. DATANEST ar putea face schimbari in materialele si serviciile din acest site, sau in produselel si preturile descrise, oricand fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar DATANEST nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site.

Limitarea responsabilitatilor.

DATANEST, FURNIZORII SAI SAU ALTE PARTI CARE SUNT MENTIONATE PE ACEST SITE NU SUNT RESPONSABILE IN NICI O CIRCUMSTANTA PENTRU ORICE FEL DE PIERDERI (INCLUZAND, FARA LIMITARI, CELE REZULTATE DIN PROFITURI PIERDUTE, PIERDEREA DATELOR SAU INTRERUPEREA ACTIVITATII) REZULTATE DIN UTILIZAREA, INCAPACITATEA DE A UTILIZA SAU DIN REZULTATELE UTILIZARII ACESTUI SITE, A ORICAROR SITE-URI LEGATE LA ACEST SITE SAU DIN MATERIALELE, INFORMATIILE SAU SERVICIILE CONTINUTE PE ORICARE DIN ACESTE SITE-URI, INDIFERENT DACA SUNT BAZATE PE GARANTIE, CONTRACT SAU ORICE ALTA TEORIE LEGALA SI INDIFERENT DACA A FOST SAU NU ATENTIONAT DE POSIBILITATEA APARITIEI DE ASTFEL DE PIERDERI. DACA UTILIZAREA MATERIALELOR, INFORMATIILOR SAU A SERVICIILOR DE PE ACEST SITE ARE CA REZULTAT APARITIA NECESITATII DE SERVICE, REPARATII SAU CORECTII ALE ECHIPAMENTELOR SAU A DATELOR, VA ASUMATI COSTURILE PRESUPUSE DE ACESTEA. LEGEA APLICABILA IN ACESTE CAZURI AR PUTEA SA NU PERMITA EXCLUDEREA SAU LIMITAREA PAGUBELOR APARUTE CA CONSECINTA SAU DIN INTAMPLARE, ASTFEL INCAT LIMITAREA DE MAI SUS SAU EXCLUDEREA NU SE APLICA IN CAZUL DUMNEAVOASTRA. Legile aplicabile. Acest site este administrat de DATANEST din birourile sale din Cluj-Napoca, Romania. DATANEST nu specifica faptul ca materialele sau serviciile de pe acest site sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea in afara Romaniei si ca accesul din teritorii unde continutul lor este ilegal este interzis. Nu puteti utiliza, exporta sau reexporta materialele si serviciile din acest site sau orice copie sau adaptare care violeaza orice lege sau reglementare aplicabila, incluzand fara limita legile si reglementarile statului roman. Daca accesati site-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria dumneavoastra raspundere. Aceste conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman.

Generalitati.

DATANEST ar putea sa schimbe aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trenui sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

DATANEST este furnizat de Dartech International SRL

Cluj-Napoca, 400664, România, Str. Frunzisului, nr. 29

Telefon: +40.787.241.391

Nr. Reg: J02/1094/2014

CIF RO: 33731988